Veiligheid is belangrijk op iedere website, maar vooral wanneer er geld bij gebruikt wordt. Deze site gebruikt industrie standaard SSL encryptie wat door veel sites wordt omschreven als de oplossing voor alles, maar dit is slechts het begin.

Onze veiligheid beantwoordt aan Kerckhoffs's Principe, wat stelt dat "een cryptografisch systeem veilig dient te zijn indien alles over het systeem, behalve de sleutel, publiek gekend is" of "de vijand kent het systeem". Zelfs indien een kwaadwillige gebruiker onze interne werking kent, kan hij nog steeds niet veel doen zonder jouw geheime sleutel. En zelfs indien deze sleutel aan iemand bekend zou raken, kun je je geheime sleutel onmiddellijk resetten.

De geheime sleutel wordt geëncrypteerd bewaard in onze Android en iPhone apps. Dit betekent dat jouw pincode niet bewaard wordt in de app en de geheime sleutel enkel met een geldige pincode kan gelezen worden.

We gebruiken Facebook als login omdat ze heel geavanceerde login testen hebben (zoals je vragen om foto's van je vrienden aan te vinken indien je plots vanuit een vreemd land inlogt). We raden aan om een sterk paswoord te gebruiken en we raden ten zeerste aan om notificaties voor aanmeldingen vanop nieuwe toestellen aan te zetten.